Reiki, enkelt og naturlig
Show MenuHide Menu

Reiki kurs

IMG_0219Reiki er en enkel og naturlig metode for å behandle seg selv og andre. Alle kan delta på reikikurs å lære dette, uansett alder, bakgrunn, forkunnskaper eller sykdom/funksjonshemming.

 Reiki 1

Grunnkurset.  Du innvies i reiki og får reiki aktivert i hendene dine. Du lærer å behandle deg selv og andre. Kurset er en blanding av teori og praktisering av reiki. Reiki 1 er et komplett kurs.  Du får integrert Reiki for alltid.

 Kurset går over 2 dager eller 14 timer. Pris kr. 2.500,-

 Reiki 2

Videregående.  Her lærer du å sende reiki, formidle reiki på avstand. Du lærer kraftfulle teknikker, behandlinger og metoder for å forsterke egenbehandlingen. Du får en dypere forståelse for energiarbeidet og en større bevisstgjøring.

Innenfor The Reiki Network anbefaler vi at det går minst  to måneder mellom Reiki 1 og Reiki 2 kurset, dette for å integrere både energier og ny kunnskap.

Kurset går over 3 dager eller 18 timer. Pris kr. 4.900,-

Kursdatoer

Her blir dato for kurs publisert. Ta kontakt hvis du ønsker å delta på kurs. Reiki 1 og Reiki 2 kurs holdes primært i Asker og Bærum samt Oslo.

Foredrag

Ønsker du mer informasjon om Reiki, kan du ta kontakt eller komme på et gratis foredrag. Dato og sted blir annonsert på reikiabc.no