Reiki, enkelt og naturlig
Show MenuHide Menu

Om Reiki

Reiki er en enkel og naturlig behandlingsmetode basert på urgammel visdom.  Reiki har vært praktisert i Japan av Mikao Usui på 1800-tallet.IMG_0242

Reiki betyr universell energi/livskraft.

Reikimetoden er svært utbredt og brukes daglig av mennesker over hele verden for å forsterke kroppens evne til å lege seg selv og fremme selvutvikling.

Hva er Reiki?

Reiki er en høyfrekvent energi som virker harmoniserende og balanserende. Reiki er en ubegrenset ressurs eller energi som finnes overalt i universet.  Reiki er ingen religion og er for alle uansett alder, kjønn, bakgrunn og helsetilstand.

Hvorfor Reiki er så enkelt og unikt

Reiki metoden er svært lett å lære for alle.  På et Reiki 1 kurs får du tilgang til denne høyfrekvente  energien, som må aktiveres av en Reikimester.  Med Reiki har du en verdifull selvhjelpsmetode  for resten av livet. Instrumentet i denne enkle teknikken er hendene dine, som du legger på ulike steder  (posisjoner) på kroppen.

Hvordan Reiki virker

En times Reikibehandling gir samme effekt som etter 3-4 timers dyp søvn.  Reiki finner frem til din største ubalanse og  virker på årsak. Reiki virker uavhengig av tro og religion. Reiki forsterker andre former for behandling du måtte benytte, som akupunktur, homeopati, massasje, fysioterapi osv.

Reikis filosofi;  å ta vare på seg selv

Med Reiki har du et unikt verktøy for å fremme din optimale helse.  Du kan behandle deg selv og andre.  En effektiv metode for å forebygge plager og sykdom å lindre smerter.  Reiki hjelper deg  å skape harmoni og balanse i kropp og sinn.