Reiki, enkelt og naturlig
Show MenuHide Menu

Om meg

IMG_0261Fra jeg var en liten pike har jeg vært en nysgjerrig og søkende sjel.  Vokste opp i en stor og god familie. Jeg utviklet tidlig, eller så er det medfødt, en sensitiv sans, hvor jeg ofte værer hvordan andre mennesker har det. En gave i livet.

Familien min; en datter og en sønn, en mann og en søt hund som heter Emmy. Bor på Bærums Verk. Jeg er oppvokst i Bærum med røtter i Trøndelag.

Min arbeidsbakgrunn spenner fra markedsføring til kommunikasjon og analyse. Jeg har jobbet med disse fagene i spennende bedrifter som AB Bates reklamebyrå (på den tid Norges største), hotellkjeden SAS International Hotels (Radisson Blu) og flyselskapet SAS.
I dag  jobber jeg i Kunde og marked i Bane NOR. En utfordrende jobb som jeg stortrives i og en meningsfylt arbeidsplass.

I tillegg er Reiki en stor del av meg. Derfor holder jeg kurs i Reiki enkelte helger.

Føler meg privilegert som kan forene mitt arbeidsliv med Reiki. Takknemlig  for alle mine gode læremestere i det kommersielle, statlige og alternative miljøet for innsikt på mange ulike områder.

Reiki

I 2006 leste jeg en artikkel om Reiki.  Den traff meg midt i hjertet. Det var dette jeg skulle lære. Nysgjerrigheten og min søken etter verktøy falt på plass. Å starte denne utdannelsen føltes helt naturlig og i dag er jeg stolt over å kunne holde Reiki kurs og innvie andre i Reiki.

I 2007 tok jeg Reiki 1 og Reiki 2.  I 2008 Reiki 3A.  Den 11. mai 2011 ble jeg Reikimester i henhold til The Reiki Network standard og i Mikao Usuis tradisjon.

Utdanning

Reikimester  | Grunnfag i Psykologi, Universitetet i Oslo | Bedriftsøkonom, BI  | Grunnfag i Markedskommunikasjon, NMH  | Examen Philosophicum, UIO | Examen Artium, Musikklinjen på Eikieli Gymnas, Bærum

Hilsen Åse Westin